Ethjulede cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 11000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykelpartner.dk 41558 fans. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelpartner.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelpartner.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Ud af disse er der 49 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og overstiger dit køb 299 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og leveringen koster blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler præsenterer tilbud til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.