Eurokasser

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 727 kunder, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Inventarland.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og betaler blot 149 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 15 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 13 5-stjernede anmeldelser. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Engsig.dk, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Engsig.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer tilbud til juniorer, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.