Extensions

Kategorier:

Nilens Jord Extension Mascara 8 ml - No. 781 Black

159,00 kr.

Nilens Jord Extension Mascara 7 ml - No. 778 Black

169,00 kr.

Max Factor Clump Defy Extensions Mascara 13,1 ml - Black

105,00 kr.

L'Oreal Paris Cosmetics Double Extension Waterproof 2*6 ml

129,00 kr.

Id Hair Belonger Shampoo 500 ml (U)

229,00 kr.

Id Hair Belonger Shampoo 250 ml (U)

159,00 kr.

HairContrast Dress UP Extensions Color 8059 (US)

119,00 kr.

HairContrast Dress UP Extensions Color 8001 (US)

119,00 kr.

Garnier Skinactive Face Pure Active Anti-Blemish Toner Sensitive Skin 200 ml

69,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 14000 produkter.

På Trustpilot har NiceHair.dk en score på 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 37612 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 31933 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 225196 personer som er fans af NiceHair.dks Facebook-side. 4607 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra NiceHair.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 300 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 6,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 43 anmeldelser, hvoraf imponerende 14 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 608 personer som er fans af Lookfoxy.dks Facebook-side. Ud af disse er der 10 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover har Lookfoxy.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Lookfoxy.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Made4men.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,4 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 5800 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Made4men.dk 6276 fans. Ud af disse er der 75 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Made4men.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter viser varer til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og helst med fri fragt.

Varerne der er præsenteret på den her oversigt er fundet frem af vores robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der minder mest om søgeordet extensions, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden medtaget søgeord, som den ser at andre normalt skriver i relation til det, fx extensions chrome og extensions clips. Det har den brugt som ekstra information til, at kunne vise de mest aktuelle produkter.

Det ses også at andre folk eksempelvis søger efter extensions århus eller extensions flettemetoden, og extensions odense. Denne data har robotten ligeledes brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt viser data, at søgeordene extensions hår og extensions kolding er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene extensions tape og extensions aalborg. Vi håber at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.