Færdighæk Af Liguster

Kategorier:

Hæk-liguster - Ligusterhæk Liga - Ligustrum vulgare Liga

699,00 kr.

Hæk-liguster - Ligusterhæk Liga - Ligustrum vulgare Liga

549,00 kr.

Hæk-liguster - Ligusterhæk Liga - Ligustrum vulgare Liga

599,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Plantetorvet.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Internetbutikken Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 2189 personer har givet topkarakter. På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 21 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Blomsterverden.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Vores guides præsenterer produkter til juniorer, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.