Fakler til Haven

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 7169 tidligere kunder, hvoraf 5884 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. I alt 17 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Texas.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Texas.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2434 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1970 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 6000 kr., så er der fri fragt.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides fremviser produkter til børn, samt til voksne. Hvad end du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.