Faxe Bordpladeolie

Kategorier:

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Sort

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Natur

149,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Hvid

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Drivtømmer Grå

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter

149,00 kr.

Faxe Bordpladeolie Natur 0,5 Liter

129,00 kr.

Faxe Bordpladeolie Hvid 0,5 Liter

149,00 kr.

Faxe Bordplade Olie - Størrelse - 0,5 L, Farve - natur

139,00 kr.

Faxe Bordplade Olie - Størrelse - 0,5 L, Farve - hvid

149,00 kr.

FAXE Bordpladeolie Natur 0,5 L.

0,00 kr.

FAXE Bordpladeolie Hvid 0,5 L.

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1895 5-stjernede anmeldelser. Malgodt.dks Facebook-side har i øjeblikket 2607 fans. 84 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Malgodt.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Malgodt.dk, og leveringen koster blot 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

DecoFarver.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 2315 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har DecoFarver.dk 3420 fans på nuværende tidspunkt. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du har på DecoFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

DecoFarver.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 39 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 36 5-stjernede anmeldelser. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. Samlet set er der 52 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BNFarver.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har accepteret BNFarver.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

BNFarver.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 59 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne viser produkter til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer du kan købe på udsalg og helst med gratis levering.