Filebænke

Kategorier:

Filebænk med laminatbordplade 2030

4.446,25 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 727 anmeldelser, hvoraf 575 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4301 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra Inventarland.dk når der er gået 1-5 hverdage, og det koster 149 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Webshoppen Engsig.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 58 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 937 kr., så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser produkter til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.