Filippa Æbleer

Kategorier:

Familietræ Æble med 3 sorter - Familietræ Æble med 3 sorter

599,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Du har på Plantetorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har accepteret Blomsterverden.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Blomsterverden.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.