Filterpumper

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 5884 personer har givet toprating. På Facebook har Texas.dk 459 fans på nuværende tidspunkt. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Texas.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

MoreLand.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores guides viser tilbud til babyer og børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.