Fingertrænere

Kategorier:

Kettler Justerbar Hand Grips Håndgreb Fingertræner

165,00 kr.

Aserve Hand Grips Håndgreb Fingertræner (2 stk)

29,00 kr.

Adidas Pro Hand Grips Håndgreb Fingertræner

148,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3245 personer som er fans af Apuls.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer varer til børn, og samtidig også til voksne. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.