Fitness Handsker

Kategorier:

Reebok Fitness Gloves Træningshandsker Cyan

197,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 296 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. Her er der 81 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Bodylab.dk 106486 fans på nuværende tidspunkt. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores artikler indeholder tilbud til børn, samt til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering i Danmark.