Fitness Måtter

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Her er der 81 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne indeholder tilbud til juniorer, samt til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer som kan købes til lave priser og helst med gratis fragt.