Fixie Bike cykler

Kategorier:

Sadel Retro - Fixie brun med knapper

129,00 kr.

SKS S-Blade bagskærm 28"

199,00 kr.

SKS - Skærmsæt Raceblade Pro 700 x 25mm eller 25-32mm inkl. stivere

399,00 kr.

SKS - Skærmsæt Longboard 700 x 35mm/45mm inkl. stivere

399,00 kr.

Bike Attitude Friløbskrans - med gevind til smal kæde

129,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Cykelpartner.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 41558 personer som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover har Cykelpartner.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 175 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og fragten koster fra 49 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.