Fizik Arione sadler

Kategorier:

Fizik Arione R3 k:ium Versus Evo - Sadel - Sort

1.249,00 kr.

Fizik Arione R3 k:ium Open - Sadel - Sort

1.099,00 kr.

Fizik Arione R3 k:ium Open - Sadel - Hvid

1.099,00 kr.

Fizik Arione R1 Carbon Open - Sadel - Sort

1.399,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. 396 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykler.dk, og det koster kun 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Pedalatleten.dk en score på 8,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 392 personer som er fans af deres side. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Pedalatleten.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Pedalatleten.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 100 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Produktlisterne præsenterer produkter til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde gode produkter der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.