Fizik sadler

Kategorier:

Fizik Tundra M5 VS - Sadel MTB Regular - Sort/Sølv

769,00 kr.

Fizik Mistica k:ium - Sadel Tri - Sort

1.499,00 kr.

Fizik Mistica Carbon - Sadel Tri Regular - Sort/Hvid

1.899,00 kr.

Fizik Mistica Carbon - Sadel Tri Large - Sort/Antrasite

1.899,00 kr.

Fizik Luce Carbon - Sadel Dame - Grå/Pink

1.199,00 kr.

Fizik Gobi M1 Carbon - Sadel MTB Regular - Sort

1.399,00 kr.

Fizik Baglygte - Lumo L5 - Med ICS beslag - Direkte montering på Fizik sadler

199,00 kr.

Fizik Arione R3 k:ium Versus Evo - Sadel - Sort

1.249,00 kr.

Fizik Arione R3 k:ium Open - Sadel - Sort

1.099,00 kr.

Fizik Arione R3 k:ium Open - Sadel - Hvid

1.099,00 kr.

Fizik Arione R1 Carbon Open - Sadel - Sort

1.399,00 kr.

Fizik Antares R3 k:ium Versus Evo - Sadel - Sort

1.249,00 kr.

Fizik Antares R3 k:ium Open - Sadel - Sort

1.099,00 kr.

Fizik Antares R3 k:ium Open - Sadel - Hvid

1.099,00 kr.

Fizik Antares R1 Carbon Versus Evo - Sadel Road - Sort

1.599,00 kr.

Fizik Antares R1 Carbon Open - Sadel Road - Sort

1.399,00 kr.

Fizik Aliente R1 Carbon Open - Sadel Road - Sort

1.399,00 kr.

Fizik Aliante R1 Carbon Versus Evo - Sadel Road - Sort

1.499,00 kr.

Fizik Sadel - Aliante R5 K:IUM

299,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 24460 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykler.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1560 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Cykelexperten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores guides præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde gode varer der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.