Fjällräven Hueer

Kategorier:

Fjällräven Övik Melange Beanie, ONE SIZE, DARK OLIVE/633

279,00 kr.

Fjällräven Övik Melange Beanie, ONE SIZE, BLACK/550

279,00 kr.

Fjällräven Structure Beanie, ONE SIZE, FROST GREEN/664

319,00 kr.

Fjällräven Keb Fleece Hat, S/M, DARK GREY/030

249,00 kr.

Fjällräven Keb Fleece Hat, L/XL, DARK GREY/030

249,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 10000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2053 kunder, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 59555 mennesker som er fans af Friluftsland.dks Facebook-side.

Det er på Friluftsland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Friluftsland.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 55 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 45588 personer som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,4 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt GrejFreak.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 287 kundeanmeldelser, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. På Facebook har 55Nord.dk 7052 fans på nuværende tidspunkt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

55Nord.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 109 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 89 personer har givet toprating. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. 46 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra OutdoorPro.dk efter kun 2-3 hverdage, og det koster kun 30 kr. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer varer til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.