Fjeldribs

Kategorier:

Færdighæk Fjeldribs - Ribes alpinum Dima

375,00 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

118,69 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

748,75 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

593,75 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

998,75 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

16,19 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

373,75 kr.

Fjeldribs Schmidt - Ribes alpinum Schmidt

31,19 kr.

Fjeldribs Hemus - Ribes alpinum Hemus

48,69 kr.

Fjeldribs Dima - Ribes alpinum Dima

26,95 kr.

Fjeldribs Dima - Ribes alpinum Dima

48,69 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

14,94 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

20,95 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

42,44 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

24,94 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

74,94 kr.

Fjeldribs - Ribes alpinum

49,94 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret Plantetorvet.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Plantetorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 2189 personer har givet toprating. Blomsterverden.dks Facebook-side har i øjeblikket 2866 fans. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Blomsterverden.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Produktlisterne fremviser tilbud til babyer og børn, men også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.

Produkterne der er vist på den her side er genereret af vores webshop-robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet fjeldribs, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig inddraget søgeudtryk, som den vurderer at andre normalt bruger i forbindelse med det, fx fjeldribs ribes alpinum og fjeldribs pris. Det benytter den som information til, at liste de mest aktuelle varer.

Vi ser også at folk eksempelvis leder efter fjeldribs hæk eller fjeldribs spiselig, eller fjeldribs rådyr. Den data har robot-søgeren også brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. Desuden viser vores data, at søgeordene fjeldribs beskæring og fjeldribs barrod er meget populære, og derfor er de også blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene fjeldribs busk og fjeldribs hæk højde. Vores håb er at du er tilfreds med de viste varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.