Fjerbusk

Kategorier:

Koreansk Fjerbusk - Aruncus aethusifolius

36,19 kr.

Koreansk Fjerbusk - Aruncus aethusifolius

62,44 kr.

Koreansk Fjerbusk - Aruncus aethusifolius

81,19 kr.

Fjerbusk - Aruncus diocus

68,69 kr.

Fjerbusk - Aruncus diocus

32,44 kr.

Fjerbusk - Aruncus diocus

51,19 kr.

Finbladet Fjerbusk - ARUNCUS dioicus Kneiffii

93,69 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Plantetorvet.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 6440 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 4860 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 17187 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2413 anmeldelser, hvoraf imponerende 2189 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 2866 mennesker som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Blomsterverden.dk, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores guides indeholder varer til piger og drenge, samt til kvinder og mænd. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.