Flexi Hundesnore

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Gilpa.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1537 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. 27 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 240 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har MyPets.dk 5205 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Hos MyPets.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.