Flexi Vario Hundeliner

Kategorier:

Flexi VARIO Soft stop Adapter

60,00 kr.

Flexi VARIO snor, 5m.

149,00 kr.

Flexi VARIO Multiboks

59,00 kr.

Flexi VARIO LED lygte

139,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 705 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. I alt 114 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Hos Gilpa.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Dogshop.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 35 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. På Facebook har MyPets.dk 5205 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister indeholder varer til børn, men også til voksne. Uanset om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde gode varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.