Flos 265

Kategorier:

265 Hvid - Flos

6.500,00 kr.

265 Sort - Flos

6.500,00 kr.

265 Væglampe Hvid - Flos

6.500,00 kr.

265 Væglampe Sort - Flos

6.500,00 kr.

265 væglampe, hvid

6.500,00 kr.

265 væglampe, sort

6.500,00 kr.

Flos 265 Væglampe

6.495,00 kr.

Flos 265 Væglampe Hvid

6.495,00 kr.

Flos 265 Væglampe Sort

6.495,00 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Hust & Claire - T-shirt

59,99 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 18 kunder, og dette er takket være hele 15 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Luxlight.dk 1864 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Luxlight.dk, og betaler blot 40 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 9000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. Ud af disse er der 80 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lampemesteren.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Lampemesteren.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 6000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 840 kunder, hvoraf hele 720 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har AndLight.dk 11650 fans. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. AndLight.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 67 tidligere kunder har lavet, hvoraf 48 har givet den højeste karakter. Lamper.dk har i skrivende stund 369 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Lamper.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 45 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 200 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Produktoversigterne viser produkter til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.

Produkterne der er præsenteret på denne side er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at finde de af dem der læner sig mest op ad søgeordet flos 265, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medregnet søgeord, som den kan se at andre typisk skriver i sammenhæng med det, fx flos 265 væglampe og flos 265 brugt. Det har den brugt som information til, at liste de mest relaterede varer.

Det er også tydeligt at folk leder efter eksempelvis flos 265 lampe eller flos 265 montering, samt flos 265 dimmer. Den viden har søgerobotten også brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene flos 265 instructions og flos 265 tilbud er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene flos 265 replica og flos 265 pære. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at mindst ét af dem fangede din interesse.