Foderautomater til fugle

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 459 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 17 mennesker, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Det er på Texas.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Texas.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra MoreLand.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt HaveMoebelland.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores guides indeholder varer til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt.