Foderautomater til katte

Kategorier:

TX1 Foderautomat til katte og små hunderacer

199,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. 114 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 37 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1537 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 275 kunder, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores produktoversigter præsenterer produkter til drenge og piger, samt til damer og herrer. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.