Foderspande til hunde

Kategorier:

Essential foderspand til 12.5 kg hundemad

69,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne præsenterer varer til børn, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.