Fodpumper til cykler

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

Det er på Cykler.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 392 fans. 12 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 1174 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 14379 mennesker som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler fremviser varer til piger og drenge, samt til voksne. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt i Danmark.