Fodstøtter

Kategorier:

Fodstøtte TWIN FORM, 3131-1, m/skridsikre gummidupper

144,19 kr.

Fodstøtte Twin Ergonomic sort/krom 3121

210,88 kr.

Fodstøtte Office DEPOT sort med massagedupper justerbar

165,50 kr.

Fodstøtte Office DEPOT sort med massagedupper

110,25 kr.

Fodstøtte Kensington SmartFit SoleMate Plus

445,00 kr.

Fodstøtte bnt krom

140,81 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6500 varer.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 575 af disse har givet dem topkarakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-5 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 13 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 509 personer som er fans af deres side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Hvis din ordretotal overstiger 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Engsig.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne fremviser varer til børn, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter du kan købe på udsalg og helst med fri fragt.