Fødselsdagstoge til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

Netbutikken MamaMilla.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

MamaMilla.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 126 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 116 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 60 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MamaMilla.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 8000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 21728 fans. Ud af disse er der 147 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. NatureBaby.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NatureBaby.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har Legehjulet.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 3725 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 3302 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Legehjulet.dk 1163 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 50 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder Legehjulet.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 90 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Legehjulet.dk, og fragten koster fra 28 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 995 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktlister indeholder produkter til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.