Førstehjælpstasker

Kategorier:

TravelSafe - Globe Sterile

199,00 kr.

TravelSafe - Bike Kit

251,30 kr.

RFX+CARE Outdoor - Vandtæt Expedition førstehjælpstaske

269,00 kr.

RFX+CARE Outdoor - Outdoor Førstehjælpstaske

149,00 kr.

RFX+CARE Outdoor - Multisport Vandtæt førstehjælpstaske

149,00 kr.

RFX+CARE Outdoor - Allround førstehjælpstaske

249,00 kr.

Pierre Beauvais - Clean Hands Håndsprit (Sort)

59,00 kr.

Pierre Beauvais - Clean Hands Håndsprit (Olivengrøn)

59,00 kr.

Pierre Beauvais - Clean Hands Håndsprit (Hvid)

59,00 kr.

Pierre Beauvais - Clean Hands Håndsprit

59,00 kr.

Mil-Tec - First Aid Mini Pack

99,00 kr.

Life Systems - Vandtæt førstehjælpstaske

449,00 kr.

Life Systems - Traveller førstehjælpstaske

419,00 kr.

Life Systems - Solo Traveller Førstehjælpstaske

649,00 kr.

Life Systems - Refill Dressing Pack

129,00 kr.

Life Systems - Pocket førstehjælpstaske

199,00 kr.

Life Systems - Mountain Leader Pro førstehjælpstaske

1.299,00 kr.

Life Systems - Mountain First Aid Førstehjælpstaske

549,00 kr.

Life Systems - Light & Dry Pro kit

329,00 kr.

Life Systems - Light & Dry Micro kit

239,00 kr.

Life Systems - Førstehjælpstaske (tom)

319,00 kr.

Life Systems - Førstehjælps Dry Bag (2L)

129,00 kr.

Life Systems - Explorer Førstehjælps Kit

399,00 kr.

Life Systems - Camping Førstehjælpstaske

399,00 kr.

Life Systems - Adventurer førstehjælpstaske

329,00 kr.

Førstehjælpstaske trek LifeSystems

229,50 kr.

Førstehjælpstaske camping lifesystems

391,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2053 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1716 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 59555 mennesker som er fans af Friluftsland.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Friluftsland.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 55 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6290 anmeldelser, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. GrejFreak.dk har 45588 fans på deres Facebook-side. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,4 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 287 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 189 5-stjernede anmeldelser. 55Nord.dk har 7052 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på 55Nord.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 109 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 89 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har OutdoorPro.dk 2529 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover tilbyder OutdoorPro.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 749 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.