Foldecykler

Kategorier:

Styr

52,00 kr.

Slange 20x1.75/1.95

49,00 kr.

Slange 20x1,75tommer

49,00 kr.

Sadellås

39,00 kr.

Pedalsæt

49,00 kr.

Kæde

29,00 kr.

Kranksæt

99,00 kr.

Håndtag

19,00 kr.

Fælg 20x1,75tommer

39,00 kr.

Forbremse

29,00 kr.

Dæk 20x1,75tommer

74,00 kr.

Bremsegreb venstre

30,00 kr.

Bagnav

39,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvoraf 5884 har givet den højeste karakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Texas.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Det er på MoreLand.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktlister viser tilbud til drenge og piger, samt til voksne. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres i den her kategori er udvalgt af vores robot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest til foldecykler, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medtaget søgninger, som den vurderer at andre folk ofte bruger i sammenhæng med det, fx foldecykler test eller foldecykler el. Det kan den bruge som information til, at præsentere de mest relevante varer.

Vi kan også se at mennesker eksempelvis søger efter foldecykler brugt og foldecykler dba, samt foldecykler harald nyborg. Denne data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene foldecykler aluminium og foldecykler brompton er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeordene foldecykler bilka og foldecykler til båd. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at minimum ét af dem kan bruges.