Foldestole

Kategorier:

Therm-A-Rest - Uno Foldestol (Sort Mesh)

839,00 kr.

Therm-A-Rest - Uno Foldestol (Blå)

839,00 kr.

Therm-A-Rest - Uno Foldestol

839,00 kr.

Primus - CampFire Foldestol

499,00 kr.

Mil-Tec - Foldestol (Sort)

99,00 kr.

Mil-Tec - Foldestol (Olivengrøn)

99,00 kr.

Mil-Tec - Camping Foldestol

199,00 kr.

Grand Canyon - Minima Foldestol

239,20 kr.

Grand Canyon - 3-Leg Steel Stol (Olivengrøn)

99,00 kr.

Grand Canyon - 3-Leg Steel Stol (Grå)

99,00 kr.

Grand Canyon - 3-Leg Steel Stol

99,00 kr.

Grand Canyon - 3-Leg Alu Stol (Orange)

129,00 kr.

Grand Canyon - 3-Leg Alu Stol

129,00 kr.

Asivik - Lite Foldestol

399,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netbutikken Friluftsland.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 10000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Friluftsland.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 59555 personer som er fans af deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 55 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6290 kunder, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. GrejFreak.dk har i skrivende stund 45588 fans på deres Facebook-side. I alt 475 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. GrejFreak.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

GrejFreak.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 287 anmeldelser, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. På Facebook har 55Nord.dk 7052 fans på nuværende tidspunkt.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret 55Nord.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

55Nord.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

Internetbutikken OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 109 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 89 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2529 personer som er fans af deres side. I alt har 46 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra OutdoorPro.dk når der er gået 2-3 hverdage, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 749 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for produkter til børn, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der præsenteres på denne side er genereret af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til foldestole, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt inddraget søgeudtryk, som den estimerer at andre folk sandsynligvis skriver i forbindelse med det, fx foldestolen mogens koch og foldestole bilka. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at liste de mest aktuelle varer.

Det er også tydeligt at andre folk er på udkig efter foldestolen mogens koch pris eller foldestole dk, eller mk99200 foldestolen. Denne data har robotten ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Derudover viser data, at søgeordene ikea foldestole og billige liggestole er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene dba foldestole og hvide foldestole. Vores håb er at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.