Forsikringsgodkendte cykellåse

Kategorier:

Vores anbefalede cykel-webshops

Netbutikken Cykelpartner.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 11000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelpartner.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2505 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 175 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. 12 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Pedalatleten.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 4000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der fri fragt.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler fremviser tilbud til piger og drenge, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.