Frederik Bagger Glas

Kategorier:

Frederik Bagger glas - Platin Highball (æske med 2 stk.)

124,00 kr.

Frederik Bagger - Signature glas - Champagneglas (sæt m. 6 glas)

478,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Internetbutikken Designfund.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 12763 personer som er fans af deres side. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og her ligger den samlede score på 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 18000 varer i deres produktsortiment.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2677 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 2129 af disse har givet dem topkarakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 600 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

Webshoppen MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 239 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 206 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoebelKompagniet.dk 9539 fans på nuværende tidspunkt. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Internetbutikken Illux.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Illux.dk leveret inden for 1-5 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 7,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 59 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 41 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Wallstickerland.dk 39170 fans. Her er der 32 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Hos Wallstickerland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores produktoversigter præsenterer varer til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og helst med fri fragt.

Varerne der er fremvist på denne side er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget en stor mængde varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til frederik bagger glas, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den desuden medregnet søgeord, som den vurderer at andre med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx frederik bagger glas tilbud eller frederik bagger glas imerco. Det bruger den som ekstra information til, at liste de mest aktuelle produkter.

Vi ser også at andre mennesker er på udkig efter frederik bagger glas brudgaranti og frederik bagger glas opvaskemaskine, eller frederik bagger glas signature. Den data har robot-søgeren ligeledes brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt viser data, at søgefraserne frederik bagger glas crispy lowball og frederik bagger glas highball ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeordene frederik bagger glas magasin og frederik bagger glas crispy eightball. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de listede varer, og at nogle af dem kan bruges.