Frontlad til cykler

Kategorier:

Raleigh Yate Cargo Herre 7g 2019 - Blå

5.699,00 kr.

Kildemoes Urban City El Dame 2019 - Sort

16.499,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 24460 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 22028 5-stjernede anmeldelser. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvoraf 1901 har givet den højeste karakter. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. Her er der 49 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 114 af dem har givet topkarakter. Pedalatleten.dk har i skrivende stund 392 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Webshoppen Cykelexperten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Cykelexperten.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dks Facebook-side har i øjeblikket 14379 fans. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Cykelexperten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Produktoversigterne indeholder produkter til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.