Fullface dykkermasker

Kategorier:

Vores anbefalede svømme-webshops

Webshoppen Watery.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

På Trustpilot har Watery.dk en score på 9,4 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 530 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 460 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2582 fans. 54 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Watery.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Watery.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Watery.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 38 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Watery.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde de gode varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.