Furminator til hunde og katte

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 705 kundeanmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og fragten koster fra 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. 27 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. Dogshop.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

MyPets.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

MyPets.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg MyPets.dk nu

Vi guider dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne præsenterer dig for varer til juniorer, men også til voksne. Hvad end du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.