Futura Fiskeolier

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 3245 personer som er fans af Apuls.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 81 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf hele 25412 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides præsenterer tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde gode varer du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.