Gåbånd

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

Bodylab.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6901 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 6032 har givet den højeste karakter. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Produktoversigterne præsenterer tilbud til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.