Gårdriver til Havetraktor

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 7169 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Texas.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1970 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. HaveMoebelland.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for varer til børn, samt til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt.