Gåvogne til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 126 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 116 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har MamaMilla.dk i skrivende stund 14538 fans på deres side. 86 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

Du har på MamaMilla.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

Hos MamaMilla.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 8000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 859 kunder, hvoraf hele 748 personer har givet topkarakter. NatureBaby.dks Facebook-side har i øjeblikket 21728 fans. I alt 147 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. NatureBaby.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 3302 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. I alt 50 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Det er på Legehjulet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Legehjulet.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Artiklerne fremviser produkter til børn, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.