Garmin Pulsbælter

Kategorier:

Garmin Pulsbælte HRM-Tri og HRM-Swim

1.489,00 kr.

Garmin Pulsbælte HRM-Run

849,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 303 kunder, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 106486 personer som er fans af deres side. I alt har 2139 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til juniorer, samt til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.