Garmin Pulsure

Kategorier:

Garmin Pulsbælte HRM-Tri og HRM-Swim

1.489,00 kr.

Garmin Pulsbælte HRM-Run

849,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Apuls.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Det er på Bodylab.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Bodylab.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister fremviser produkter til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Varerne der er fremvist i denne kategori er udvalgt af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt ekstremt mange produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til garmin pulsure, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den samtidig inddraget søgefraser, som den ser at andre folk typisk benytter i sammenhæng med det, fx garmin pulsure test og garmin pulsure tilbud. Det kan den bruge som information til, at liste de mest aktuelle produkter.

Det er også tydeligt at andre folk leder efter eksempelvis garmin pulsure kvinder og garmin pulsure.dk, eller garmin pulsure dame. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det ses i data, at søgefraserne pulsure garmin 235 og pulsure garmin 820 er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeordene pulsure garmin 1030 og billige garmin pulsure. Vi håber at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at ét eller flere af dem kan bruges.