Gaslamper

Kategorier:

Snowdon Gaslampe

316,75 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 10000 varer.

Friluftsland.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2053 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 55 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6290 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. I alt 475 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

GrejFreak.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 287 tidligere kunder, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra 55Nord.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, hvoraf imponerende 89 personer har givet dem den højeste karakter. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. 46 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og fragten koster fra 30 kr. Og overstiger dit køb 749 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Produktoversigterne indeholder produkter til piger og drenge, samt til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde gode varer der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.