Geranium Planter

Kategorier:

Storkenæb Rose Clair - Geranium oxonianum Rose Clair

32,95 kr.

Storkenæb Ballerina - Geranium cinereum Ballerina

51,19 kr.

Storkenæb Ballerina - Geranium cinereum Ballerina

68,69 kr.

Storkenæb Ballerina - Geranium cinereum Ballerina

81,19 kr.

Storkenæb Ballerina - Geranium cinereum Ballerina

46,19 kr.

Engstorkenæb Splish-Splash - Geranium pratense Splish-Splash

39,94 kr.

Blodrød Storkenæb Max Frei - Geranium sanguineum Max Frei

46,19 kr.

Blodrød Storkenæb Max Frei - Geranium sanguineum Max Frei

62,44 kr.

Blodrød Storkenæb Max Frei - Geranium sanguineum Max Frei

74,94 kr.

Blodrød Storkenæb Max Frei - Geranium sanguineum Max Frei

42,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6440 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste). Plantetorvet.dk har i skrivende stund 17187 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Plantetorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2413 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 2189 5-stjernede anmeldelser. Blomsterverden.dks Facebook-side har i øjeblikket 2866 fans. I alt har 21 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Blomsterverden.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter fremviser tilbud til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der præsenteres i denne kategori er fundet frem af vores produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af varer igennem for at finde de af dem der relaterer sig mest muligt til geranium planter, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medtaget søgeord, som den ser at andre folk ofte skriver i forbindelse med det, fx geranium planter boxes eller geranium planters images. Den kan den benytte som ekstra viden til, at liste de mest aktuelle varer.

Det ses også at andre er på udkig efter geranium planter pot eller planter geranium vivace, og planter geranium citronella. Denne viden har robotten også benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af tilbud. Desuden viser data, at søgeordene planter geranium en jardiniere og planter geranium lierre ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne planter geranium en pleine terre og planter geranium balcon. Vores håb er at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.