Gerber Multitools

Kategorier:

Gerber - Vise + Mini Paraframe Combopack

449,00 kr.

Gerber - Evo Tool Multitool

749,00 kr.

Gerber - Evo Mid Kniv + Dime Multitool

599,00 kr.

Gerber - Defender Large Wiresikring

379,00 kr.

Gerber - Defender Compact Wiresikring

289,00 kr.

Gerber - Compact Sport Multi-Plier 400 Multi-Tool Black

899,00 kr.

Gerber - Center-Drive Multitool

1.199,00 kr.

Gerber - Center-Drive Multi-Tool m. bitsæt

1.599,00 kr.

Gerber - Bear Grylls Kompakt MultiTool

279,00 kr.

Gerber Evo Mid kniv + Dime Black multitool sæt

649,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 10000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på Friluftsland.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 55 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GrejFreak.dk i skrivende stund 45588 fans på deres side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,4 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på GrejFreak.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

55Nord.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 287 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 189 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 89 af dem har givet topkarakter. På Facebook har OutdoorPro.dk 2529 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 46 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover tilbyder OutdoorPro.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 2-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra OutdoorPro.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 30 kr. Og overstiger dit køb 749 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Artiklerne fremviser tilbud til børn, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.

Varerne der er præsenteret på den her side er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde dem der relaterer sig mest muligt til gerber multitools, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den derudover inddraget søgninger, som den estimerer at andre normalt bruger i relation til det, fx gerber multi tools australia eller gerber multi tools uk. Det benytter den som ekstra viden til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Data viser også at folk søger efter gerber multi tools review og gerber multi tools canada, og gerber messer multitools. Den her viden har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene best gerber multi tools og old gerber multi tools er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robotten ligesom søgefraserne new gerber multi tools og gerber mini multi tools. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at minimum ét af dem fangede din interesse.