Girafslibere

Kategorier:

Sandpapir til girafsliber

15,00 kr.

1 stk. Sandpapir til Girafsliber korn 180

0,00 kr.

1 stk. Sandpapir til Girafsliber korn 120

0,00 kr.

1 stk. Sandpapir til Girafsliber korn 100

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 1996 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1895 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 2607 mennesker som er fans af Malgodt.dks Facebook-side. I alt 84 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Malgodt.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2470 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 2315 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 3420 mennesker som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 57 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover har DecoFarver.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 120 dage.

Hos DecoFarver.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 36 5-stjernede anmeldelser. BNFarver.dk har 490 fans på deres Facebook-side. 52 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BNFarver.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Produktlisterne indeholder varer til drenge og piger, men også til damer og herrer. Hvad end du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis levering.