Giro Montaro Mips cykelhjelme

Kategorier:

Giro Montaro Mips - Cykelhjelm - Mat Valnød

1.199,00 kr.

Giro Montaro Mips - Cykelhjelm - Mat turkis

1.199,00 kr.

Giro Montaro Mips - Cykelhjelm - Mat Sort

1.199,00 kr.

Cykelhjelm Giro Montaro MIPS - Mat blåt/lime

1.199,00 kr.

Giro Montaro Mips - rød

1.199,00 kr.

Giro Montaro Mips - grøn

1.199,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 41558 mennesker som er fans af Cykelpartner.dks Facebook-side. I alt har 396 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover tilbyder Cykelpartner.dk prisgaranti, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. I alt 49 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Cykler.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 175 kundeanmeldelser, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). Pedalatleten.dks Facebook-side har i øjeblikket 392 fans. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover har Pedalatleten.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 14379 personer som er fans af Cykelexperten.dks Facebook-side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores guides fremviser varer til babyer og børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.