Giro Trinity cykelhjelme

Kategorier:

Giro Trinity Sport ROC - Cykelhjelm - Str. 54-61 cm - Sort/rød

299,00 kr.

Giro Trinity Sport ROC - Cykelhjelm - Str. 54-61 cm - Sort/hvid

299,00 kr.

Giro Trinity Sport ROC - Cykelhjelm - Str. 54-61 cm - Mat grå/hvid

299,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på hele 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 24460 kundeanmeldelser, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 396 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Cykler.dk har i skrivende stund 2863 fans på deres Facebook-side. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Cykler.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Hos Cykler.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Pedalatleten.dk 392 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 12 mennesker, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Pedalatleten.dk, og fragten koster fra 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Internetbutikken Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Cykelexperten.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 100 mennesker, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer produkter til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde gode produkter du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.