Glaslamper

Kategorier:

Kobe Pendel Grøn/Sort - Frandsen

1.499,00 kr.

Kobe Pendel Grøn/Sort - Frandsen

1.499,00 kr.

Glo-Ball W Væglampe - Flos

2.240,00 kr.

Glo-Ball W Væglampe - Flos

2.240,00 kr.

Glo-Ball T2 Bordlampe - Flos

6.250,00 kr.

Glo-Ball T1 Bordlampe - Flos

4.725,00 kr.

Glo-Ball Loftlampe - Flos

3.140,00 kr.

Glo-Ball F3 Gulvlampe - Flos

7.385,00 kr.

Glo-Ball F2 Gulvlampe - Flos

6.300,00 kr.

Glo-Ball F1 Gulvlampe - Flos

6.100,00 kr.

Glo-Ball C2 Loftlampe - Flos

4.565,00 kr.

Glo-Ball C1 Loftlampe - Flos

3.140,00 kr.

Glo-Ball Basic Zero Bordlampe m/Switch - Flos

1.700,00 kr.

Glo-Ball Basic Zero Bordlampe m/Dimmer - Flos

2.450,00 kr.

Glo-Ball Basic 2 Bordlampe - Flos

4.650,00 kr.

Glo-Ball Basic 1 Bordlampe - Flos

3.860,00 kr.

Gem Bordlampe - Foscarini

6.407,00 kr.

DEMO Glo-Ball Loftlampe - Flos

3.140,00 kr.

Nuuk Pendel Opal

2.495,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, hvoraf imponerende 15 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 1864 mennesker som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Luxlight.dk efter blot 1-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 40 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 9000 varer.

Lampemesteren.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1574 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 38692 fans. I alt 80 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Lampemesteren.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Lampemesteren.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Internetbutikken AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 840 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 720 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 11650 personer som er fans af AndLight.dks Facebook-side. I alt 24 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. AndLight.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher AndLight.dk produkter ift. andre webshops, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er baseret på anmeldelser fra 67 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 48 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 369 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 200 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer dig for produkter til børn, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.

Produkterne der fremvises i den her kategori er automatisk udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem for at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til glaslamper, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den desuden medregnet søgninger, som andre folk sandsynligvis skriver i relation til det, fx glaslamper pendler og glaslamper til loft. Det benytter den som ekstra viden til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Det ses også at folk er på udkig efter glaslamper ikea og glaslamper fra i hus til halsen, og gulvlamper hay. Den her viden har robotten også benyttet for, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover kan det ses i data, at søgeordene glaslamper over spisebord og glaslamper bord er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne glaslamper hænge og glaslamper holmegaard. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de præsenterede produkter, og at bare et enkelt af dem kan bruges.