Glaspendler

Kategorier:

Toldbod Glas Pendel Ø220 - Louis Poulsen

2.750,00 kr.

Toldbod Glas Pendel Ø155 - Louis Poulsen

2.250,00 kr.

Toldbod Glas Pendel Ø155 - Louis Poulsen

2.250,00 kr.

Toldbod Glas Pendel Ø155 - Louis Poulsen

2.250,00 kr.

Anoli 6 Lysekrone Nordic Gold/Gold - Nuura

14.999,00 kr.

Anoli 3 Lysekrone Nordic Gold/Gold - Nuura

7.999,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 18 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 15 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 1864 personer som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Det er på Luxlight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Luxlight.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Luxlight.dk, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 1574 kundeanmeldelser, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 80 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. Lampemesteren.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 840 kundeanmeldelser, hvoraf hele 720 personer har givet topkarakter. AndLight.dk har i skrivende stund 11650 fans på deres Facebook-side. Her er der 24 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt AndLight.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos AndLight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 67 tidligere kunder, hvoraf imponerende 48 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 369 mennesker som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har accepteret Lamper.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Hvis du ender med at have varer for over 200 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Lamper.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Artiklerne indeholder tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt.

Produkterne der fremvises på den her liste er genereret af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest til glaspendler, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt medregnet søgeord, som andre folk ofte bruger i relation til det, fx glaspendler retro og glaspendler ikea. Den kan den benytte som inspiration til, at vise de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at andre folk eksempelvis leder efter glaspendler til køkken eller glaspendler søstrene grene, og glaspendler italienske. Denne viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt viser vores data, at søgningerne glaspendler hvid og glaspendler salg er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robotten på samme måde som søgefraserne glas pendler i glas og glaspendler lamper. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede produkter, og at nogle af dem vækkede din interesse.