Glasvitriner

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 575 personer har givet toprating. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og det koster 149 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Engsig.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Og overstiger dit køb 937 kr., så er der fri fragt.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne indeholder varer til juniorer, samt til herrer og damer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.